Activiteiten voor U

Activiteiten voor U 2017-02-27T10:21:00+00:00

Wat is onze tegenprestatie voor uw lidmaatschap?

Om te beginnen natuurlijk een goed gevoel om dit culturele verschijnsel mede in stand te houden en een bijdrage te leveren aan het maatschappelijk leven in de regio. We bieden een interessant netwerk van topbedrijven en ondernemers die betrokken zijn bij stad en regio. In een recent onderzoek bleek het Oeteldonks Vaandel een van de sterkste netwerken van de regio. Buiten het feit dat het gewoon gezellige mensen zijn….

Twee keer per jaar houden we een bijeenkomst die we altijd een bijzonder tintje geven.  Een najaarsbijeenkomst plannen we meestal in oktober. Die van 2013 was een ontvangst bij de bouwers van het Maximakanaal en een diner in de Korte Putstraat met voordracht van Cees Slegers over de relatie tussen Knillis en Jeroen Bosch.  De tweede bijeenkomst is de jaarvergadering, een aantal weken voor de carnavalsdagen. Ook dan verrassen wij onze leden. Denk aan een buffet op het podium van het Theater aan de Parade, of tussen de praalwagens in aanbouw in de Oeteldonkse bouwhal.

Als lid van het Genootschap van het Oeteldonks Vaandel bent u met introduce van harte welkom in onze hospitalitybus. Die staat op de zondag en maandag van carnaval tegenover het  stadhuis. Een geweldige plek om de intocht of optocht te bekijken en, met hapje en drankje bij de hand, te genieten van Oeteldonk.

U bent uitgenodigd om op zondag carnaval te beginnen met een ontbijt in hotel Central, het zomerpaleis van prins Amadeiro.

Entreebewijzen voor de Blauwen Aovond, op de zaterdag voor carnaval.

Als lid van het Vaandel bent u ook Moerspachter bij de Oeteldonksche Club. Dat brengt  voordeleen met zich mee zoals gratis kaarten voor het Kwekfestijn en  uiteraard de Oeteldonkse emblemen.

Voor meer informatie: info@oeteldonksvaandel.nl
Over de kosten van het lidmaatschap: penningmeester Hans van Veen: hvveen@appel.nl
Algemene informatie: Bert Damen, bert@coopersenco.nl